Vi testade atlas och så här gick det

8.5/10

Atlas VPN är en fantastisk freemium-VPN som är enkel att använda och fullmatad med funktioner. En av de bästa gratis VPN-tjänsterna vi har provat är gratisversionen. Den är trygg, säker och kompatibel med torrentklienter. Premiumversionen är kompatibel med Netflix och erbjuder snabbare hastigheter. Sammantaget är Atlas VPN idealisk för nybörjare som vill kringgå internetgeoblockeringar.

 

När grundades atlas?

Atlas VPN, som startade i januari 2020, är en av marknadens snabbast växande VPN-tjänster. Dess prestanda fick Nord Security, moderbolaget till NordVPN, att förvärva Atlas VPN 2021.

Vi utvärderade varje aspekt av Atlas VPN för att se om den är överlägsen andra lösningar på marknaden. Vi utvärderade Atlas VPN:s hastigheter, säkerhet, streamingmöjligheter, loggningsstrategi och andra funktioner.

Atlas VPN:s gratisprogram fungerar i Kina, laddar ner torrentfiler snabbt och har en privat loggningspolicy, enligt våra tester. Dess månatliga datatilldelning på 10 GB var likaså tillräcklig för vår grundläggande onlineanvändning.

Vi var tvungna att prenumerera på Atlas VPN:s premiumplan för att titta på amerikanska Netflix. Denna nivå ger dig tillgång till majoriteten av geografiskt begränsade streamingsajter, samt 30 fler serverplatser och snabbare hastigheter.

Atlas VPN:s gratis- och premiumutgåvor innehåller båda liknande program som är lätta att installera och använda.

Länk: Prova Atlas VPN under hela din sommarsemester! Få 81 procent rabatt.

Vem bör köpa Atlas VPN?

* Användare som söker en helt kostnadseffektiv VPN. Atlas VPN kan användas utan att lämna någon betalningsinformation. Du behöver inte ens uppge din e-postadress. Personer som aldrig har använt en VPN tidigare. Atlas VPN är en enkel tjänst som är idealisk för nybörjare. Även om du har lite expertis är de grundläggande programmen enkla att använda.

* Användare som önskar ett utmärkt värde. Atlas VPN:s premiummedlemskap är relativt prisvärda. FastestVPN är den enda billigare VPN-tjänsten, även om den är av betydligt sämre kvalitet än Atlas VPN. Alla i Kina som behöver ansluta till internet. Atlas VPN kan kringgå Kinas internetförbud. Du kan använda VPN-tjänsten för att komma åt Instagram, YouTube och andra webbplatser.

Atlas VPN Nyckelinformation

Atlas VPN erbjuder streamingoptimerade servrar på 12 platser till premiumkunder. Även om Atlas VPN hävdar att de är optimerade ”för att åtgärda buffring, fördröjningar och andra svårigheter” fann vi att de var praktiskt taget likadana som företagets andra servrar.

Atlas VPN:s streamingprestanda utvärderades på Windows, macOS, iOS och Android TV. VPN-tjänsten presterade på liknande sätt i varje situation, vilket innebär att du får samma goda upplevelse på alla dina enheter.

Avsnitten som följer ger en mer omfattande titt på våra Atlas VPN-strömningstester.

  • Testad: Atlas VPN får tillgång till Netflix i USA
  • Atlas VPN avblockade amerikanskt Netflix på alla sina 8 amerikanska servrar i vårt test. Vi upptäckte att New Jersey-servern var snabbast och mest pålitlig.
  • I vår testning fungerade Atlas VPN konsekvent med amerikanska Netflix.

Även om Atlas VPN lovar att kunna få tillgång till 11 olika Netflix-bibliotek upptäckte vi att det bara fungerar med ytterligare sex.

AtlasVPN fungerar för att komma åt Netflix-bibliotek från följande länder: * Australien * Frankrike * Indien * Polen * Singapore * Spanien

Detta innebär att Atlas VPN är inkompatibelt med majoriteten av de populära Netflix-biblioteken, inklusive de i Storbritannien, Italien, Kanada och Japan.

Om du behöver tillgång till dessa platser föreslår vi PrivateVPN. PrivateVPN är jämförbart med Atlas VPN när det gäller prissättning, och det fungerar alltid med de stora Netflix-biblioteken.

När det gäller andra USA-baserade streamingsajter presterar Atlas VPN lika bra som alla VPN i sitt prisklass. VPN:n fungerade bra med Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max och Hulu i våra tester.

BBC iPlayer är uppblockerad med Atlas VPN.

Vi kunde kringgå BBC iPlayers geoblockeringar genom att använda Atlas VPN. Vi kunde titta på tv-program som Top Gear och Doctor Who utan avbrott.

Atlas VPN tillhandahåller HD-streaming av BBC iPlayer.

VPN:n var också ett solitt alternativ för andra brittiska streamingleverantörer. Det fungerade bra med ITV Hub och All 4.

Den största nackdelen är att Atlas VPN endast erbjuder en serverplats i Storbritannien. Du kan inte prova en ny server i landet om servern slutar fungera med brittiska streamingsajter.

Atlas VPN Free Streaming Utvärderingar

Atlas VPN Free, liksom de allra flesta gratis VPN-tjänster, har inte stöd för några streamingtjänster.

När vi anslöt oss till dess gratis New York-server kunde vi inte få tillgång till Hulu eller HBO Max, och vi kunde bara titta på Netflix originalprogram. Vi kunde inte ens försöka komma åt BBC iPlayer eftersom det inte finns några gratisservrar i Storbritannien.

Enligt Atlas VPN ska gratis VPN användas för att öka säkerheten snarare än för att kringgå geografiska begränsningar.

Vi rekommenderar ATLAS VPN – Prova nu 81% rabatt